Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа 

...
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа 
Коментари Харесай

Официално: Ще има реванш между Дилиън Уайт и Джошуа

Бившият международен първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа  (25-3) и сънародникът му Дилиан Уайт (29-3) ще се изправят един против различен на 12-и август в О2 Арена в Лондон. Мачът ще бъде реванш на дуела им от 2015-а, който се организира на същото място, оповестява Ройтерс.

Джошуа нокаутира Уайт в седмия рунд, като борбата тогава беше за купата за националната купа и за шампионския колан на Британската общественост. С успеха си тогава някогашният първенец на WBA, IBF и WBO в тежка категория си отмъсти за загубата от противника, когато двамата още се подвизаваха в аматьорския бокс. 

33-годишният Джошуа надви през април над американеца Джърмейн Франклин по точки, като това беше първият му успех, откогато загуби двата си мача с украинския първенец Олександър Усик.

" Бях явен, че проектът ми е да бъда деен през цялата година ", сподели Джошуа. " Готов съм да се удрям. Нямам самообладание за идващия си мач ".

35-годишният Уайт също надделя Франклин предишния ноември, откакто загуби единствения си мач за купата в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) от различен британец Тайсън Фюри през април 2022 година.

" Чакам с неспокойствие да се завърна на O2 Арена и да вляза в нова война ", сподели Уайт. " Резултатът е 1:1, тъй че това ще бъде решаващият дуел "

В резултатът сред двамата Уайт брои и негова победа над Ей Джей при дилетантите.
 

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР